Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук: Хто скупив всі землі навколо Житомира аж до Пряжево?
 
6-07-2011, 14:46  Суспільство

Рижук: Хто скупив всі землі навколо Житомира аж до Пряжево?

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук виступає за прозорість у питанні продажу землі. Про це він учора заявив журналістам на черговій прес-конференції.

0



Рижук розповів, як голові Житомирської райдержадміністрації погрожували автоматом, коли керівництво намагалося навести порядок з небезпечними для здоров'я бур'янами, що викликають сильну алергію у людей, а також з'ясувати, хто володіє землею близько Житомира.

- Не злякалися ми ніякого автомата, і цих негідників, які відзначили землю кілками, як свою (в Житомирському районі). На цьому все й закінчилося - заявив Рижук.

Губернатор підкреслив, що ринок землі не повинен розглядатися як тіньовий ринок.

- Хто через другі, треті, четверті, п'яті руки скупив навколо Житомира аж до Пряжево землі? І нехай зі мною не заграють ті, на кого у мене півсейфа досьє, а у них на мене нема жодного паперу, і не буде. Мене на державну посаду призначив Президент, він мені довіряє, і правильно робить. - Каже Рижук.

Губернатор підкреслив, що питання земельних відносин, це не тільки питання прозорого продажу та користування землею, це пряме запитання охорони здоров'я людей, і застосування спеціальних сівозмін, і відновлення землі і питання якості питної води.

- Ми готуємося до серйозного удару по різним нуворишам, які спекулюють на земельній темі. Моє пряме доручення, як губернатору Житомирської області від Президента - глибоко вивчати проблеми і вирішувати їх - заявив губернатор.
За матеріалами Житомир інфо

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!