Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Переваги заміського будинку перед міською квартирою
 
9-07-2011, 22:38  Суспільство

Переваги заміського будинку перед міською квартирою

 
Або чому я хочу жити в передмісті ... Оскільки моя родина середнього достатку, тобто купівлю дворівневої квартири з двома ванними кімнатами або приватного будинку в межах міста дозволити собі не може, то і порівнювати я буду типову квартиру в м. Житомир і не дуже розкішний будинок у передмісті Житомира.
Чесно сказати, наша сім'я собі ніяку квартиру купити не може ...
Принаймні, поки ... Це, мабуть, основна причина мого бажання жити в передмісті:)

Переваги заміського будинку перед міською квартирою



Сформулюю ще декілька, тим більше що переваг заміського будинку перед квартирою не злічити.

По-перше, вартість. Будівництво будинку (самостійне або навіть із залученням бригади будівельників) коштує в рази дешевше покупки квартири. Власний будинок можна будувати протягом декількох років, вкладаючи гроші поетапно. Але вже готовий будинок коштує набагато дорожче, накрутка продавцем робиться пристойна, і будинок виходить дорожче квартири. Так що в будь-якому випадку, вигідніше будувати самим. Лише домовитись з якоюсь фірмою про вывоз строительного мусора www.chms.ru

По-друге, планування усередині будинку на свій розсуд. Я в своїх мріях бачу просторі світлі кімнати спалень, вітальні, велику кухню або навіть їдальню, обов'язково хочу гардеробну, ігрову для дітей, щось на зразок спортзалу з більярдом, настільним тенісом, спортивними спорудами для дітлахів, і парочкою тренажерів для нас з чоловіком, як мінімум дві ванні кімнати ... Робочий кабінет, бібліотеку непогано було б запланувати. Ще щоб камін був і балкон. Окремо стоїть баня з сауною, кімнатою відпочинку, і басейн б, ну хоч малесенький, мріяти - так мріяти!

По-третє, можна мати сад, город (при бажанні) гараж, лазню, дитячий майданчик, альтанку, майданчик для барбекю, басейн, та все що завгодно, не відходячи від дому! Лише б фантазії вистачило, ну і засобів звичайно ж. А в місті що? Добре, якщо пощастить мати гараж недалеко від будинку, а до дачі однозначно доведеться їздити. А якщо хочете виростити хороший врожай овочів, фруктів, ягід, то готуйтеся до частих поїздок, а то і зовсім до переїзду туди на весну, літо, і частину осені.

По-четверте, приваблює повна автономія водних комунікацій, тобто власна система подачі води і каналізації, опалення. Буває, що в деяких селищах є підключення до центральної системи водопостачання, але, на мою думку, якщо підземні води розташовуються не дуже глибоко і придатні для пиття, то краще мати свою свердловину.

По-п'яте, дуже важливе чисте повітря, тиша, природа навколо! Кішку з собакою можна завести, послатися на малий метраж житла вже не вийде, діти вас допечуть. Дехто примудряється тримати курей, кроликів, а іноді навіть свиней і кіз!
Відсутність сусідів за стінкою, над головою і під ногами! Це по-шосте. Вони є, але не так близько як в багатоквартирному будинку: ні їм, ні вам не потрібно ховатися, щоб не дай бог порушити чийсь спокій. По-сьоме, більше можливостей для прийому гостей, особливо влітку.

І це далеко не всі доводи на користь заміського будинку, можна привести ще масу плюсів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!