Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Не скупися на якісні свічки і ретельно провітрюй приміщення перед сном
 
10-07-2011, 21:28  Суспільство

Не скупися на якісні свічки і ретельно провітрюй приміщення перед сном

 
У складі дешевих ароматичних свічок присутні небезпечні летючі органічні сполуки, які можуть стати причиною розвитку астми або шкірних хвороб.

Не скупися на якісні свічки і ретельно провітрюй приміщення перед сном



Як відомо, серед представниць прекрасної статі є величезна кількість шанувальниць ароматичних свічок, які вони регулярно запалюють у своїх будинках, наприклад, для створення романтичної атмосфери, під час прийняття їжі чи купання у ванній. Однак результати нещодавно проведених американськими фахівцями досліджень показали, що насправді ефект від використання ароматичних свічок полягає не тільки в наявності приємного запаху або позитивного впливу на настрій дівчат.

Як виявилося, їх пари є не менш токсичними, ніж сигарети. Ситуація посилюється тим, що зазвичай вони запалюються в погано провітрюваних приміщеннях і, до того ж, багато панянок вважають за краще використовувати їх увечері, після чого сплять в задимленій кімнаті з досить високою концентрацією в повітрі шкідливих речовин. Це призводить до підвищення ймовірності розвитку таких захворювань, як, наприклад, астма, екзема, інші шкірні хвороби. Тим не менш, продаж ароматичних свічок щорічно тільки збільшуються.

Як розповів професор університету Південної Кароліни Амід Хаміді, дорожчі сорти даної продукції, виготовлені з високоякісного бджолиного воску і сої, рідко стають джерелом проблем для здоров'я. Насамперед, ризик пов'язаний з дешевими ароматичними свічками, зробленими з парафіну, в складі яких присутні небезпечні летючі органічні сполуки (ЛОС) - речовини, які можуть серйозно нашкодити здоров'ю. При цьому температура горіння парафіну є недостатньо високою для того, щоб шкідливі речовини були знищені.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!