Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Роздягальні магазинів одягу назвали найстрашнішим місцем
 
28-05-2011, 00:37  Суспільство

Роздягальні магазинів одягу назвали найстрашнішим місцем

 
Як показали результати одного цікавого дослідження, проведеного британськими вченими, переважна більшість жінок відчувають роздратування і навіть паніку в ... роздягальнях модних бутиків. Експерти підрахували, що регулярно зляться в них майже половина представниць прекрасної статі, а приблизно три чверті дівчат ненавидять їх настільки, що повністю відмовляються від їх використання. З'ясувалося, що причин для жіночого роздратування, пов'язаних з кабінками для перевдягання, насправді досить багато.

Роздягальні магазинів одягу назвали найстрашнішим місцем



Так, багатьох покупців виводить з себе те, що в деяких примірочних передбачені такі дверцята, які закривають що знаходиться там дівчини тільки від грудей до колін (це вкрай незручно, якщо доводиться нахилятися, щоб підняти що-небудь з підлоги). Те ж саме відноситься і до фіранок, на ширині яких власники бутиків з якихось причин також часто вважають за краще економити. Сильне роздратування дівчат викликають і продавці, що норовлять в самий невідповідний момент відкрити дверцята і запропонувати свою (зовсім не потрібну) допомогу.

У той же час, дзвінки для виклику консультанта, якими оснащені примірочні, наприклад, в магазинах нижньої білизни, практично ніколи не відповідають. Окрема тема - дзеркала, які, завдяки специфічному висвітленню, створюють враження того, то дівчині йдуть абсолютно невідповідні їй кольори й фасони, в результаті чого покупка не викликає нічого, крім розчарування. Ще один жіночий кошмар - відсутність дзеркала в примірювальній, коли для того щоб подивитися на себе, доводиться виходити у торговий зал. Роздратування дівчат також викликають черги і обмеження на кількість речей, які можна брати з собою за один раз.
За матеріалами Raut.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!