Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Потрібно бути гуманними до безпритульних тварин. А як же люди?
 
11-07-2011, 20:29  Суспільство

Потрібно бути гуманними до безпритульних тварин. А як же люди?

 
Питання про безпритульних собак в нашому місті піднімалося неодноразово, але так і залишилося ПИТАННЯМ. А тим часом, цих чудових тваринок стає все більше. Вони живуть невеличкими зграями, в нашому дворі їх 15-20, і безперервно розмножуються. Жителі сусідніх будинків дбайливо виносять залишки їжі до сміттєвих баків, щоб тваринки бува не вмерли з голоду.

'Потрібно



Тепер подивись на цю історію з точки зору різних людей. Мама дитинки якій 1-2 роки: неможливо вийти погуляти в двір з дитиною, тому що пісок і трава «загаджені» собаками. Дитина ще маленька, погано ходить і час від часу падає в траву. Граючись в пісочку знаходить собачі «какульки». Пояснити що то є погане і його треба переступити і обійти, поки складно. Мама дітей шкільного віку: боязливо залишати дітей самих гратися на майданчику, тому що поведінка зграї собак не завжди є адекватною. Трапляється що у двір забіжить чужий пес і починає втікати від зграї. Нерідко ці чужі собаки біжать повз дітей і всі «песики» з нашого двору біжать навздогін абсолютно не звертаючи уваги на дітей і дорослих. Тут не тільки дитина, а й дорослий може злякатись. А тепер подумайте, чи можливо виспатись вночі, якщо через досить високу температуру повітря в нічний час, ви залишили відкритим вікно? Собаки гавкають безупинно. Вони добре вивчили хто в нашому дворі свій, а хто чужий. Тому на кожну людину, тварину, а іноді і автомобіль реагують дуже бурхливо. І якщо водій, хірург, та людина будь-якої професії не відпочине як належно, які можуть бути наслідки? І це не проблема яка сталася однієї ночі – гавкіт собак не дає спокою вже кілька років. То кому потрібна така гуманність?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!