Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вибираємо модне і зручне літнє взуття.
 
14-07-2011, 19:12  Суспільство

Вибираємо модне і зручне літнє взуття.

 
Запорукою краси жіночих ніг, в першу чергу, є правильно підібране взуття. Яке взуття потрібно носити, щоб домогтися бажаного ефекту?

Вибираємо модне і зручне літнє взуття.



Прилавки магазинів ваблять величезною різноманітністю взуття на будь-який смак. Туфлі на підборах різної висоти, кеди, босоніжки, кросівки, кеди, балетки, і ще багато різноманітного взуття, вибирай, що душа забажає. Але дуже часто буває, що нова пара взуття доставляє не радість, а суцільні страждання - натерті пальці і п'яти що потріскалися, водяні бульбашки мозолів. Чому це відбувається? Причиною можуть бути і синтетичні матеріали, з яких виготовлено взуття, і висота каблука, і форма колодки. Дуже важливо розуміти, коли і протягом якого часу ви будете його носити.

Наприклад, ошатна модельне взуття на високих підборах не призначене для щоденного використання - в цьому випадку від проходження примхам моди одні неприємності, страждає здоров'я. Для повсякденного носіння слід вибирати взуття з натуральних матеріалів на невисокому підборі. Необхідно звернути увагу на те, щоб стопі було зручно, а пальці не пережимались, оскільки це веде до утворення "кісточок" в районі великих пальців, "натоптишів" - мозолів в центрі стопи і тріщин на п’ятках. дуже шкідливо носити тісне взуття. Воно може подарувати не тільки мозолі, але й призвести до викривлення пальців, вростання нігтів і порушення кровообігу. Але не варто носити і надмірно широке і вільне взуття. Вона теж викликає потертості шкіри, запалення, мозолі.
Запам’ятайте важливу істину - внутрішні розміри, а також форма взуття повинні максимально відповідати формі і розмірам стопи. В іншому випадку стопа буде деформуватися, з'являться мозолі.
Йдіть у ногу з часом без шкоди для вашого здоров’я.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!