Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області стихія продовжує зривати дахи, валити стовпи і дерева
 
21-07-2011, 23:23  Суспільство

У Житомирській області стихія продовжує зривати дахи, валити стовпи і дерева

 
20 липня внаслідок несприятливих погодних умов у вигляді сильного вітру на території Овруцького району Житомирської області склалася наступна ситуація:

У Житомирській області стихія продовжує зривати дахи, валити стовпи і дерева



На території Первомайської селищної ради: повалено 4 опори електропередач, пошкоджені лінії до двох КТП, що забезпечують електроенергією насосну станцію і місцеву лікарню. Є випадки повалення дерев. Пошкоджено дах Первомайської ЗОШ на площі 700м2 (300 листів шиферу).

Про це повідомляє центр зв'язків з громадськістю УМНС України в Житомирській області.

По ліквідації наслідків урагану працює бригада Овруцького РЕМу, на розчищенні завалів працює місцеве комунальне підприємство і працівники двох гірничодобувних підприємств. Встановленням збитків з подальшим проведенням ремонтно-відновлювальних робіт будівлі школи займається підрядна будівельна організація.

На території Покалівскої селищної ради пошкоджено дах будинку культури 100м2 (50 листів шиферу), повалені 10 дерев. На даний момент проводиться підрахунок завданих збитків. Силами сільради проводиться розчистка дерев.

У приватному секторі на території району за попередніми даними, пошкоджено близько 100 листів шиферу.

За даними Овруцького РЕМ в районі частково відключені від електропостачання 9 населених пунктів, для їх підключення залучено 6 бригад РЕМ.
Овруцькою РДА проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС щодо встановлення обсягів пошкоджень і завдань для їх ліквідації.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!