Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Директор гідропарку і відпочиваючі скаржаться на автомобілі що роз'їжджають по парку. ДАІ ігнорує
 
26-07-2011, 00:56  Суспільство

Директор гідропарку і відпочиваючі скаржаться на автомобілі що роз'їжджають по парку. ДАІ ігнорує

 
Незважаючи на заборонні знаки і постійні скарги відпочиваючих, в житомирському гідропарку роз'їжджають автомобілі. Звернення в ДАІ не дає жодних результатів.

0



За словами постійних відвідувачів парку, автомобілі заїжджають туди незважаючи на заборонний знак ігноруючи всіх хто там гуляє, сигналять навіть не знижуючи швидкості, - передає телеканал Союз ТВ.

- Іноді йдеш з дитиною, діти з м'ячиком бігають, на велосипедах катаються і машина не дає можливості вільно проїхати. Весь час дивишся, стежиш чи не наїде водій на дитину, тому що людей навіть не пропускають, чесно кажучи. Я думаю, це для зони відпочинку не допустимо. - Розповідає жінка що відпочиває в парку.

Директор гідропарку Володимир Черниш каже, що він неодноразово звертався в житомирську ДАІ що б змінити ситуацію, але реакції немає.

- На День молоді я вже писав пояснювальну записку, заступнику мера. Загальноміське свято, ми всі до нього готувалися, а тут о 12 годині ночі на пляж заїжджає автомобіль. Розпивають спиртні напої, сам він виїхати звідти вже не може, цілу ніч його витягують евакуатори. У підсумку він показує посвідчення що він є працівником ДАІ. - Обурюється директор парку Володимир Черниш.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!