Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У житомирському Гідропарку провели інвентаризацію: результати невтішні
 
6-06-2016, 04:15  Господарство

У житомирському Гідропарку провели інвентаризацію: результати невтішні

 
У житомирському Гідропарку провели інвентаризацію: результати невтішні

Цими днями спеціальна комісія з представників міської ради провела інвентаризацію у Гідропарку Житомира. Очолили її секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж та новий директор КП «Парк» Володимир Шуст.

Як наголошують у Житомирській міській раді, причиною таких дій стала відмова завідуючого Гідропарку Віктора Богатирчука самостійно проводити інвентаризацію.

Результати ревізії виявилися невтішними: недораховано 39 човнів, виявлено зникнення системи відеоспостереження на суму 12 тисяч гривень та значно меншу, ніж зазначена, кількість катамаранів.

За словами Наталії Чиж: «Ні для кого не є секретом, що три місяці тому ми почали інспектування парків, з чого почався конфлікт з директором парку, йому це дуже не сподобалося, всі знають чим це закінчилось: порушено кримінальне провадження. Після того нам депутати виділили кошти на проведення аудиту КП «Парк», аудит в стадії завершення. Ми розмовляли з людиною, яка проводить аудит, це Анатолій Камінський. Він говорить, що для повного аудиту має бути проведена інвентаризація підприємства».

Завідувач Гідропарку Віктор Богатирчук лише виправдовується та стверджує, що його підставили.

У міськраді обіцяють оприлюднити результати перевірки та провести службові розслідування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!