Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найкращий автомобіль для жінки
 
27-07-2011, 00:34  Суспільство

Найкращий автомобіль для жінки

 
Сьогодні, поспішаючи додому, наче на голках сиділа біля вікна у переповненій маршрутці і дивилася на зливу, яка вкотре взяла в полон наше місто. Ще 15 хвилин тому я і уяви не мала що настане така негода. І ось тепер вислуховувала нарікання людей які, як і я, замість прогулянки вулицями міста, вимушені були їхати в тісному, позбавленому кисню, громадському транспорті. На перехресті помітила чудове авто, MINI COOPER в АВИЛОНЕ
, за кермом якого сиділа жінка. Я навіть почала їй заздрити. Я теж хочу власний автомобіль, от тільки не вирішила який…

Найкращий автомобіль для жінки



Шкода, що поновлювати автомобілі так часто, як гардероб, неможливо. Тому я вважаю, вже якщо вибирати собі машинку, то тільки саму модну. Щоб не тільки економно витрачала пальне, але й була маневреною, зручною в управлінні і щоб вся наша, поки невеличка, родина туди вміщалася. Так, панночці яка сиділа за кермом повезло, це факт. На цьому перехресті наші шляхи розійшлися, але мрії досить часто стають дійсністю і можливо вже завтра на цьому ж перехресті я буду не в якості пасажира маршрутного таксі, а за кермом новенького авто MINI Cooper.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!