Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 27 липня в Житомирському міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників торгівлі
 
28-07-2011, 09:25  Суспільство

27 липня в Житомирському міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників торгівлі

 
Як повідомляє управління у зв'язках з громадськістю держадміністрації, заступник губернатора Житомирської області Олександр Никитюк на урочистостях зазначив, що Житомирська область за темпами зростання обороту роздрібної торгівлі за I півріччя поточного року зайняла перше місце в загальнодержавному рейтингу.

27 липня в Житомирському міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників торгівлі



Він запевнив, що працівники торгівлі Житомирщини будуть відчувати всіляку підтримку від облдержадміністрації, яка спільно з обласною радою працює над створенням сприятливого інвестиційного клімату.

Кращим працівникам торгівлі вручили почесні грамоти облдержадміністрації, обласної та міської рад та грошові премії.

У сфері торгівлі області зайнято понад 55 тисяч осіб, або 11% населення працездатного віку. У січні-червні 2011 року обсяг обороту роздрібної торгівлі склав 6,7 млрд. грн. Це на 5,2% більше, ніж у середньому по Україні.

Мережа роздрібної торгівлі нараховує понад 19 тисяч об'єктів, з них 4,7 тис. продовольчих і 3,1 тис. непродовольчих магазинів. У сільській місцевості розташовано майже п'ята частина всієї мережі.

Ресторанне господарство області нараховує понад 1,5 тис. об'єктів. Воно включає 35 ресторанів, 952 кафе і закусочних, 148 барів і 374 їдальні.

Здійснюється продаж товарів і поза торговою мережею - це майже 18 тис. лотків, палаток, розкладок.

Крім того, в області здійснюють діяльність 850 підприємств, основним видом економічної діяльності яких є оптова торгівля.

Одним з вагомих каналів реалізації товарів населенню залишається торгівля на ринках. В області функціонує 63 ринків на 22,7 тис. торгових місць.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!