Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчені розповіли, куди поділися таргани з великих міст
 
28-07-2011, 23:41  Суспільство

Вчені розповіли, куди поділися таргани з великих міст

 
У великих містах нашої країни практично повсюдно зникли таргани. Начебто невелика втрата, але вчені побоюються приходу тарганів-мутантів на місце зниклих прусаків.

Вчені розповіли, куди поділися таргани з великих міст



Є кілька версій зникнення тарганів з наших квартир. Одна з них - поширення мобільного зв'язку та wi-fi, використання токсичних будматеріалів і загальне забруднення навколишнього середовища. За словами екологів, чисельність рудих тарганів різко скоротилася. Інша версія така: в середині 1990-х в Україні з'явилися сильні отрутохімікати з Китаю, якими регулярно цькували всяку живність у будинках. Зараз цих засобів від комах немає у продажу, і склад отрути залишився невідомий. Можливо, це був аналог сучасного «індоксакарба».

Але, цілком можливо, таргани не зникли повністю з міст, найбільш стійкі вижили. І нас чекає нове нашестя тарганів-мутантів, яких не візьме жодна з нині існуючих отрав. А тим часом вчені усвідомили, що вишки мобільного зв'язку вбивають і бджіл, а ці комахи дуже корисні.

За матеріалами сайту kp.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!