Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович приїде до Житомира 24 серпня відкривати електричку на Київ?
 
10-08-2011, 22:18  Суспільство

Янукович приїде до Житомира 24 серпня відкривати електричку на Київ?

 
Інформація про ймовірний приїзд Президента України у другій половині літа в Житомир надходила вже не раз.

Янукович приїде до Житомира 24 серпня відкривати електричку на Київ?



Серед житомирських залізничників, втім, як і серед населення побутує думка, що ремонт залізничного вокзалу та благоустрій станції Житомир посиленими темпами і з хорошим фінансуванням вперше за останні роки ведеться не просто так.

Залізничники, як соціалістичні ударники праці, прагнуть встигнути підготувати до здачі електрифіковану гілку «Житомир-Фастів» в акурат до 24 серпня, 20-ї річниці незалежності України.

Чи буде це подарунок до ювілею країни Президенту чи жителям нашого регіону, або країні - не так важливо. Важливо щоб робота була зроблена якісно і на совість, а не як фонтан на Соборній площі, за пару хвилин, до відкриття якого залагоджувалися плитка і заливався в щілини цемент.

А між тим Південно-західна залізниця з вчорашнього дня по 23 серпня 2011 року скасувала рух усіх дизель-поїздів на ділянці Житомир-Фастів, через виконання робіт з електрифікації зазначеної ділянки.

Житомиряни кажуть, що це була остання в історії поїздка дизеля на Фастів.

Житомирські пенсіонери другий день поспіль приїжджаючи на вокзал щоб дістатися на улюбленому дизелі до своїх дач обурюються, сваряться з начальством вокзалу і збираються писати колективне звернення до Рижука і просити, щоб електричка їм ходила рано вранці, а не після 10 годин.

Про скасування потягів з текстових та усних повідомлень вони не знають.

Тим часом, не закінчивши натяжку контактної мережі, електромонтажники поїхали кудись у бік Фастова, а на вокзалі триває підготовка до прапороносної події. Працівники між полотнами розкидають привезений червоний відсів, тут же в пару метрах триває укладання тротуарної плитки.

На пероні з'явилися пластмасові сидіння, оздоблені кольорами державного прапора.

Чи переріже Янукович стрічку на станції Житомир і хто буде стояти поряд з ним - скоро побачимо. До 24 серпня залишилося 14 днів.



Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!