Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Секрети молодості. Вплив кольору, сміху, музики і запаху на наше життя
 
14-08-2011, 22:22  Суспільство

Секрети молодості. Вплив кольору, сміху, музики і запаху на наше життя

 
Практично постійно хочеться залишатися молодою та привабливою. Через це можна дозволити собі дорогі креми і складні дієти, масажери і всілякі засоби, які здатні розгладити хоча б одну зморшку на обличчі.

Секрети молодості. Вплив кольору, сміху, музики і запаху на наше життя



І невтямки людині, що юність всередині нас і потрібно зробити такий запас, щоб її світло практично постійно проривалося назовні. Незвичайно ефективне для досягнення бажаного результату все, що здатне позитивно налаштовувати наші органи чуття: сміх, музика, колір, світло і аромат.

Так, СМІХ, приміром, енергетично активізує всі системи організму. Для початку він змінює дихання, роблячи його коротким, переривчастим і більше глибоким. У мозок надходить більше кисню, і виходить своєрідний морфійний ефект. А в крові підвищується вміст гормону веселощів - ендорфіну. Організм омолоджується - поліпшується діяльність залоз внутрішньої секреції, знімаються головний біль, втома, приходить в норму артеріальний тиск. Поки людина сміється, у неї задіяні, цілі групи м'язів - черевного преса, грудної клітки, плечового пояса. В Америці створили Асоціацію терапевтичного гумору і довели, що при перегляді гумористичних фільмів в крові людини підвищується рівень антитіл і клітин, що руйнують злоякісні утворення. А мінімум, важливий нам, для того, щоб довше залишатися здоровими і молодими, - це 10 хвилин сміху на день.

Інші методи впливу на організм через почуття людини - КОЛІР, СВІТЛО, МУЗИКА І Аромат, - хоч і позбавлені насправді фізкультурної частини дії, не менш ефективні. Їх вплив буває тим більше сильним, оскільки ці методи усунення та лікування більше індивідуальні.

Ми рідко замислюємося про глибокий вплив КОЛЬОРІВ на наше життя. Так, створюючи свій гардероб, слід враховувати, що чорний стимулює невпевненість в собі, депресії, в тому його краще доповнювати червоним, жовтим і помаранчевим - вони презентують енергію, легкість та невимушеність.

Запахи в житті наших близьких і нас самих зараз вивчають ароматерапевти. Вони з'ясували, що, приміром, аромат розмарину, цитрусових і герані покращує зір, а дихальну систему людини стимулюють аромати липи, чебрецю, вересу, лимона, евкаліпта. Консультацією такого фахівця сьогодні може користуватися кожен. Вам підберуть засоби лікування і омолоджування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!