Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За останні 5 років банки довели до самогубств 38 тисяч людей
 
15-08-2011, 23:05  Суспільство

За останні 5 років банки довели до самогубств 38 тисяч людей

 
Страшною статистикою поділилися напередодні експерти з Гарвардського Університету. За словами шановних аналітиків, страшна статистика не дає спокою провідній професурі світу. Мова про банки, виявляється фінустанови вбивають більше людей, ніж терористичні акти і міжусобні війни.

0



Ясна річ, що вклади в банки нині практично безпечні. Є гарантований фонд повернення депозитів і безліч юристів, які виб'ють навіть у банкрута Ваш депозит, але ... Кредити можуть вбивати людей сотнями, тисячами і навіть десятками тисяч. Так, за минулі п'ять років у світі вчинили акти суїциду через кредитне ярмо 38 тисяч чоловік. Це лише вдалі самогубства, а скільки їх всього сталося з вини банківських пірамід і темних схем?

У лідери за кількістю самогубств на кредитному ґрунті вийшли Сполучені Штати Америки, Китайська Народна Республіка, Німеччина, Греція, Іспанія, Аргентина, Мексика і, як не дивно, Російська Федерація. Країна поганих доріг і хороших людей також страждає від масових суїцидів на тлі кредитного рабства.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!