Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Причини істерик дитини у втомі і відсутності уваги
 
16-08-2011, 22:17  Суспільство

Причини істерик дитини у втомі і відсутності уваги

 
Діти - це щастя, але поки вони маленькі складно зрозуміти їх бажання і настрій, особливо поки малюк не може вам сам розповісти, чому він плаче, пише jollylady.

'Причини



Спробуємо зрозуміти причину сліз, а значить, і знайдемо шлях вирішення проблеми. Адже часто буває, що навіть покупка улюбленої іграшки морозива або перегляд мультика не допомагають і не заспокоюють малюка.

Перша причина сліз - дитина не отримує те, чого хоче. Мама пояснює йому, що вона поки не може купити іграшку, що купить потім. Але слова «потім», «пізніше», «завтра» не будуть сприйняті дитиною, адже вона не може зрозуміти причин, чому не зараз. Дитина вже поступово виростаючи, розуміє, що якщо закотити істерику, мама купить те, що вона хоче, намагаючись заспокоїти.

Крім іграшок дитина може хотіти увагу мами, варто вам захопитися розмовою з подругою по телефону або при зустрічі, як вона вже тягне вас за ручку, адже ви відволіклися від неї, не чуєте її. Тоді вона влаштовує істерику, адже в такому випадку мама зверне на неї увагу. Варто дитині зрозуміти, що до чого, як вона почне постійно користуватися такими прийомами.

Дитина не може висловлювати злість і роздратування, але це не означає, що таких емоцій у неї немає. Вони є, до того ж складність в тому, що вона не здатна з ними боротися. Невдоволення може викликати поведінка іншої дитини, тварини, батьків, незвичне ставлення з родичами, які роблять щось не так, як звик малюк. В результаті злість виливається в сльози та істерику, і дитина кличе маму, яка, на її думку, заспокоїть і допоможе впоратися їй з новими емоціями.

Ще одна причина істерики і дитячих сліз - втома. Засиділися в гостях, погуляли довше звичайного, постояли в довгій черзі в супермаркеті, і дитина починає вередувати, а якщо додати до цього голод, бажання сходити в туалет, може вибухнути реальна істерика.

Якщо ви вчасно звернути увагу на поведінку дитини, на її пхикання і млявість, на роздратування яке починається, істерики можна уникнути.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!