Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До приїзду прем'єра Азарова в Житомирі орють і чистять
 
20-08-2011, 21:37  Суспільство

До приїзду прем'єра Азарова в Житомирі орють і чистять

 
До візиту в Житомир прем'єра Миколи Азарова місцева влада зорала землю і демонтувала кіоски

До приїзду прем'єра Азарова в Житомирі орють і чистять



Як стало відомо «Коментарям», в районі автомобільної розв'язки на трасі Київ-Чоп під Житомиром, на відкритті якої сьогодні буде присутній прем'єр-міністр Микола Азаров, зорали землю, хоча там вже кілька років не висаджували ні дерев, ні рослин.

Крім того, від візиту Миколи Азарова постраждають власники торгових кіосків, розміщених в районі залізничного вокзалу в Житомирі. Незважаючи на те, що МАФи встановлено на законних підставах, місцева влада наказала торговцям демонтувати їх на час візиту прем'єр-міністра. А потім - повернути на місце.

Микола Азаров 22 серпня у час робочої поїздки візьме участь в урочистому відкритті розв'язки на 128 кілометрі траси Київ - Чоп, ознайомиться з роботою Житомирського обласного центру охорони здоров'я матері і дитини, побуває на будівництві 4-поверхового лікувального корпусу міської дитячої лікарні, а також візьме участь в урочистому відкритті руху швидкісного електропоїзда Житомир-Київ. Передбачається, що Микола Азаров буде в числі перших пасажирів електрички.

У серпні 2011 року запланований до здачі в експлуатацію один з унікальних об'єктів дорожнього будівництва не тільки в Житомирській області, а й в Україні: розв'язка на 128 кілометрі траси Київ - Чоп біля села Глибочиця недалеко від Житомира.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!