Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Декілька порад для бізнес леді
 
25-08-2011, 13:41  Суспільство

Декілька порад для бізнес леді

 
Постійно запізнюєшся? Навчися планувати свій час так, щоб скрізь встигати

Декілька порад для бізнес леді




Для початку спробуй кожен раз, коли запізнюєшся, проаналізувати ситуацію і з'ясувати (а краще записати), що саме стало причиною цього. Іноді те, що записано на папері, ставє вагомішим. А щоб запізнення більше не повторилися, візьми на озброєння наші поради.

• Плануй події заздалегідь.
Тобі призначили співбесіду, але час не обумовили? Запропонуй час зустрічі сама з урахуванням можливих пробок або інших форс-мажорних обставин у дорозі.

• Розставляй пріоритети.
Деякі люди запізнюються, тому що у них просто не вистачає часу на те, щоб зробити всі заплановані справи. Єдиний вихід у такій ситуації - перестати планувати так багато. Подивися правді в очі і усвідом, нарешті, що ти не в змозі осягнути неосяжне. Подумай, що із запланованого для тебе найбільш важливо і роби це.

• Будь об'єктивна, розраховуючи свій час.
Налаштуй себе на думку, що кожна справа займе трохи більше часу, ніж ти на нього запланувала. Це допоможе тобі помітно скоротити свої запізнення або навіть навчить приходити раніше. Люди, які приходять заздалегідь, завжди спокійні і організовані.

• Вчися правильно говорити.
Якщо ти бачиш, що можеш спізнитися на наступну зустріч, постарайся коректно перервати розмову. Звичайно, це буває складно зробити, але іноді, особливо, якщо спілкування безглузде, необхідно.

• Будь чесна сама з собою.
Чому ти дозволяєш собі спізнюватися? Адже ти уславишся неорганізованою, та інші перестануть тебе поважати. Пунктуальність - ознака професіоналізму!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!