Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як позбутися від енергетичних вампірів
 
25-08-2011, 13:54  Суспільство

Як позбутися від енергетичних вампірів

 
Не секрет, що існують люди, яких називають енергетичними вампірами. Ні, вони не залишать шрами на вашій шиї, але абсолютно точно можуть попсувати вашу кров.

Як позбутися від енергетичних вампірів



Втрати нашій свідомості наносять приниження нашого почуття власної гідності, примітивні образи і буквальне руйнування вашого світогляду тієї або іншого ступеня тяжкості, пише sunhome.ru.



Є, зрозуміло, методи захиститься від таких атак, але якщо ви вже страждаєте від когось і хотіли б уже перестати себе жаліти - вам можуть допомогти ось такі поради:



Переріжте пуповину. Немає ніякої потреби в постійних розкопках, які влаштовуються вами у вашому минулому. Визнайте, що так все і було, але не чіпляйтеся за нього і не заперечуйте, що трапилося. Гарною підмогою для цього може бути зміна обстановки.



Виростите самоповагу. Кривдники постійно руйнують саме її: вам слід укріплювати цю будівлю. Концентруйтеся на ваших сильних сторонах, розвивайтеся і спілкуйтеся якомога більше з тими, хто вас цінує.



Влада в ваших руках



Кривдник отримує емоційну перевагу просто тому, що він думає, що має владу над вами. Не піддавайтеся на провокації: у житті кожної людини є лише одна особа, що має над ним справжню владу - це вона сама.



Тільки ви знаєте, що вам потрібно Ваш суперник може намагатися переконати вас, що краще знає, що вам потрібно і що вам підходить. Причин тому може бути багато, включаючи банальну спробу вас використовувати. Для успіху ваших стосунків вам слід чітко визначити межі впливу кого-небудь на своє життя і не забувати думати і про себе.



Ми керуємо лише собою. Треба зауважити, що продовжувати відносини в надії когось виправити - досить безглузде заняття: ми не можемо змінити нікого, крім себе.


Тому нам слід замислюватися більше про те, як реагувати на дії людей не втрачаючи власної гідності.



Витратьте час на планування



Так-так, зрозумійте що вас ображає найбільше і встановіть межі, за які нікому не дозволено переходити. Пообіцяйте собі не дозволяти такого і ви відчуєте, що ваша особистість стала трохи більш захищена.



Робіть те, що вам подобається. Хобі, розваги, поїздки - займіть свій час тим, що вас потішить і зробить щасливим. Не дозволяйте привидам кривдника псувати вам життя.

Джерело: e-news.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!