Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи нараховуються в Житомирі обіцяні владою доплати лікарям?
 
12-11-2009, 19:17  Суспільство

Чи нараховуються в Житомирі обіцяні владою доплати лікарям?

 
'Чи

Летальні випадки в західних областях, де вже померли до десяти лікарів свідчать про те, що зараз, в зв’язку з епідемією грипу, медпрацівники працюють в зоні підвищеного ризику.

Суспільством з розумінням і схваленням була сприйнята інформація, що медпрацівникам, працюючим з хворими, носіями інфекції, буде піднята зарплатня в чотири рази.

Постановою Верховної Ради від 05.11.09 в якій уряду було рекомендовано: «встановити з 1 листопада 2009 року медичним працівникам за період роботи по ліквідації епідемій і спалахів інфекційних хвороб, а також в осередках особливо небезпечних і небезпечних інфекційних хвороб щомісячні доплати в розмірі до чотирьох посадових окладів таких працівників, а також доплату зазначеним медичним працівникам за інтенсивність роботи та розширення сфери медичного обслуговування».

Та чи виконується Кабінетом Міністрів це важливе рішення?

Заступник начальника обласного управління охорони здоров’я з економічних питань Алла Анатоліївна Власенко повідомляє,що чула про дану постанову з теленовин,друкованих видань. – Була в Верховній Раді в комітеті з охорони здоров’я, там теж про це говорили. Але такого рішення ще не бачила. Може, воно ще не вступило в силу. Рішення уряду по цьому питанню, офіційного документу до нас не надходило. Воно повинно було б надійти в обласні управління охорони здоров’я. Наразі у нас нема офіційного документу. А якщо прийде, то будемо виконувати, нараховувати кошти».

Алла Анатоліївна не змогла нічого сказати - чи прийшли такі рішення уряду в західні області, де лікарям приходиться виконувати величезний об’єм небезпечної роботи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!