Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирських ЖЕКах паспортисти незаконно страхували паспорти - АМКУ
 
13-09-2011, 21:09  Суспільство

У Житомирських ЖЕКах паспортисти незаконно страхували паспорти - АМКУ

 
Фахівці регіонального відділення Антимонопольного комітету виявили в Житомирі порушення на ринку надання адміністративних послуг.

У Житомирських ЖЕКах паспортисти незаконно страхували паспорти - АМКУ



Як з'ясували співробітники відомства ЖЕКи Житомира, через своїх паспортистів, давали напрями та усні вказівки на друковане заповнення та страхування паспортів громадян України.

За даними АМКУ, перша послуга коштувала майже 35 гривень, а друга - 30 гривень.

- Ми зараз з'ясовуємо чи ця послуга законна. Друкування в паспорті - це обов'язково чи ні. Може одна людина хоче, щоб йому надрукували, а інший - щоб від руки написали. В даному випадку ми з'ясували, що ці фірми, які там при паспортних столах нав'язують свої умови, вони пропонують це через ЖЕК як обов'язкову послугу. Житомиряни навіть не здогадуються, що це - необов'язково, - розповів Олександр Безсмертний, керівник відомства.

Тепер завдяки відділенню Антимонопольного комітету згадані направлення не видаються, а фахівці з АМКУ з'ясовують правомірність та законність підстав обов'язкового страхування паспортів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!