Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водоканалу знову відключили енергопостачання. Жителі Богунії, Польової і Крошні - без води
 
15-09-2011, 20:32  Суспільство

Водоканалу знову відключили енергопостачання. Жителі Богунії, Польової і Крошні - без води

 
Вчора 14 вересня близько 12 години дня внаслідок заборгованості КП «Житомирводоканал» перед ВАТ «Житомиробленерго» в Житомирі були відключені від енергопостачання три станції третього підйому.

Водоканалу знову відключили енергопостачання. Жителі Богунії, Польової і Крошні - без води



Відключення знову призвело до зниження тиску в системі водопостачання житлових будинків в мікрорайонах Богунія, Польова і Крошня, - передає Жітомір.інфо.

Питання відновлення нормальної роботи водопостачання міста буде вирішуватися на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому 15 вересня.

За інформацією компанії «Житомиробленерго», сума боргу житомирського водоканалу на 1.09.2011 склала близько 18 мільйонів гривень. За останні два тижні в рахунок боргу проплачено лише 32 тисячі гривень.


Сьогодні Мер Житомира Володимир Дебой бере участь у засіданні ради регіонів, де має намір підняти питання про фінансовий стан Житомирського водоканалу і як наслідок - регулярному відключенні від енергопостачання станцій третього підйому та обмеження подачі води в кілька мікрорайонів Житомира.

Про це сказав заступник мера Микола Боровець.

«Вчора« Житомиробленерго »відключило станції водоканалу третього підйому. Мер Житомира Володимир Дебой вчора та сьогодні в Києві. Потрібно сказати, що ситуація складна, але її рішення - на рівні уряду. Тому що уряд не дозволяє сьогодні піднімати тарифи. Разом з тим, уряд повинен врегулювати питання неплатоспроможності таких водоканалів, як наш. Оскільки така ситуація - всюди, практично по всій Україні. Сьогодні мер Житомира Володимир Дебой на засіданні ради регіонів буде ставити це питання. Відключення від енергопостачання об'єктів «Житомирводоканал» має звернути на цю ситуацію увагу уряду », - вважає заступник мера.

За його словами, влада Житомира звернулися в прокуратуру, оскільки є рішення Господарського суду про заборону відключення станцій третього підйому водоканалу (так звана «екологічна броня»).

- Прокуратура цим питанням буде займатися, - упевнений Боровець.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!