Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жіночі балетки – данина моді чи зручне взуття?
 
22-09-2011, 20:32  Суспільство

Жіночі балетки – данина моді чи зручне взуття?

 
Балетки вже досить давно є зручним повсякденним і привабливим взуттям для жінок різного віку. В останні кілька років балетки стали не просто зручним, але й модним взуттям, і думка «куплю балетки і буду в них бігати з ранку до вечора» виникає у великої кількості представниць прекрасної статі. Балетки можна одягати під будь-який одяг - і в цьому також їх велика перевага.

Жіночі балетки – данина моді чи зручне взуття?



Що б ви не одягнули - довгі чи короткі штани, а також брючки-капрі або шорти, джинси, плаття і спідниці - для всіх цих типів одягу підійдуть красиві та практичні балетки. У магазинах взуття можна знайти велику різноманітність балеток на будь-який смак і для будь-яких випадків життя. У балетках жінки цінують, перш за все, комфорт. Однак, багато сучасних дизайнерів все більше перетворюють балетки на справжні шедеври взуттєвого мистецтва, вибираючи незвичайні тони і поєднання кольорів, цікаві матеріали та доповнюючи туфлі красивими аксесуарами. В такому розмаїтті деколи буває важко вибрати балетки.

Інтернет магазин взуття може запропонувати покупцям тисячі різних балеток, з яких необхідно вибирати те, що вам дійсно підійде під ваш смак та одяг. Балетки бронзових, золотих і квіткових відтінків з бантиками, шнурівкою або брошками є найбільш модними останнім часом, і багато виробників випускають взуття, слідуючи саме цим тенденціям.

Історія балеток почалася зі створення зручного взуття для танців, і, насамперед, для балету, про що і говорить їх назва. Перші балетки мали дуже гнучку підошву і робилися з м'якої тканини для полегшення занять танцями та спортом. Туфлі не тільки дозволяли шкірі ніг дихати, але й не обмежували рухів стопи, не тиснули і не натирали. Балетки фіксувалися на нозі спеціальною шнурівкою, що не дозволяє їм спадати. У 1957 році Сальваторе Феррагамо створив перші балетки, побачивши в зручному взутті для занять танцями повсякденне і ошатне взуття для жінок. У ті часи відома актриса Одні Хепберн була улюбленою клієнткою модельєра, і саме для неї дизайнер створив туфлі на плоскій підошві. Легка ніжка актриси в чорних замшевих туфельках вивела взуття у світ, і з тих пір балетки - улюблений вид взуття в колекції всіх відомих модельєрів взуття.

Функціонально балетки є зручним взуттям для ходьби, прогулянок і навіть занять спортом. Жінкам, яким чуже повсякденне використання туфель на підборах, балетки неодмінно припадуть до смаку - адже вони мають зручну підошву, низький каблук, а також м'який верх, який не натирає і не здавлює ногу під час рухів. Міф про те, що балетки псують ногу і роблять ходу важкою, невиправданий. Балетки надають легкість ходьбі і дуже гарно виглядають на нозі. Крім того, балетки - універсальне взуття, що підходить на всі випадки життя і під будь-який гардероб. Найвідоміші виробники взуття витончуються в нових ідеях дизайну балеток, продовжуючи радувати своїх постійних любительок і постійно розширюючи їх ряди, залучаючи нових прихильниць цього красивого і комфортного взуття.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!