Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » День народження ТРК Глобал пройшло надзвичайно активно
 
25-09-2011, 07:52  Суспільство

День народження ТРК Глобал пройшло надзвичайно активно

 
Вчора, в рамках святкування 3-го дня народження ТРЦ «Глобал» на території комплексу відбувся концерт.

День народження ТРК Глобал пройшло надзвичайно активно



Керівництво «Глобал» запросило розважати житомирян Олександра Воєвуцького, Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін) і Dr. Alban.

Що такого зробив Воєвуцький не зрозуміло, однак його прихильниці буквально ломилися після виступу за автографами, які він їм роздавав вельми охоче.

Скрябін розвеселив натовп і під час розважальних конкурсів, і під час музичного виступу всієї своєї групи. Вся площа підспівувала під старі, знайомі пісні «Старі фотографії», «Хлопці-олігархі», «Шмата».

А ось «хедлайнер» концерту - Dr. Alban такого фурору і віддачі від публіки отримати не зміг, навіть не дивлячись на те що, він вивчив слово «Житомир» та постійно його повторював. Багато хто з присутніх не знали його пісень, і не підспівували ...

В кінці його виступу відбулося щось не зрозуміле. На останніх акордах Dr. Alban разом з усією своєю «підтанцьовкою» і «підспівками», не попрощавшись за лічені секунди покинув сцену. Потім вийшов один із ведучих концерту, і сказав що, мовляв, на цьому все, зараз буде салют. За його спиною вже забирали апаратуру Dr. Alban і ставили вертушки ді-джеїв.

Однак замість салюту на сцену повернувся Dr. Alban і абияк все ж попрощався з житомирянами. А вже потім почався досить ефектний і красивий салют.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!