Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Концерт «ТІК» змусив житомирян танцювати і сміятися до сліз
 
24-10-2011, 22:51  Культура

Концерт «ТІК» змусив житомирян танцювати і сміятися до сліз

 
Сьогодні, 23 жовтня, в Житомир, в рамках «весільного» туру, приїхав з концертом гурт «ТІК».

Концерт «ТІК» змусив житомирян танцювати і сміятися до сліз



Рік тому вони вже були у нас і, мабуть, житомирянам дуже сподобалося, адже за півгодини до концерту у касі залишилося всього 30 квитків. Це дійсно був аншлаг - повний зал і балкон. Глядач самий різний від дітей чотирирічного віку до бабусь і дідусів.

В залі кореспонденти ЗМІ нарахували з десяток людей у вишиванках. Глядачі радісно підспівували і танцювали. Ніхто не забороняв знімати їм фото \ відео, що вони дуже охоче і робили. Весела музика і завзяті пісні не давали нудьгувати ні дітям, ні дорослим.

«ТІК» радував як старими хітами «Свєта», «Олені», «Старший сержант міліції», так і новими.

У перерві між піснями, Віктор Бронюк жартував про Табачника, читав поезію і говорив примовками. А віртуозний трубач групи показав глядачам весь успішний майстер-клас гри ногою на тромбоні

Ну а «горую тихую», «побудила мати нас рано» и «наробив цих дітей – сам і бав їх» дружно співали всі, причому багато хто при цьому сміялися до сліз, в прямому сенсі слова.

В кінці концерту глядачі дружно плескали і просили на «біс». Фінальну пісню, замовлену глядачами «Білі троянди» весь зал співав стоячи, при цьому ще й танцюючи.

«ТІК» просто не хотіли відпускати зі сцени. Що й казати, після такого теплого прийому вінничани неодмінно повернуться в Житомир ще не раз.


Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!