Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська вода - це отрута чи березовий сік?
 
26-09-2011, 19:44  Суспільство

Житомирська вода - це отрута чи березовий сік?

 
Щось сколихнула наших чиновників ця проблема. Готуються проекти і будуть встановлювати біля шкіл до десяти очисних споруд.

Житомирська вода - це отрута чи березовий сік?



Ми звернулися до Олександра Петровича Коцюбко, який в деталях знає цю проблему, який два роки на телебаченні та в друкованих виданнях бив у дзвони з приводу того, що в місті з водою проблема. Через це хворіють діти.

На початку 2011 року відомий громадський діяч Коцюбко О.П. встановив у навчально-виховному комплексі № 11, що на Мальованці, систему очищення води.

«На мене сильно вплинули дві речі - це слова головного лікаря онколікарні Гуля Б.М. та експертиза нашої води, яку я провів у Києві », - поділився з громадськістю О.П. Коцюбко.

Далі він сказав: «Ми віддаємо наших дітей в дитячі установи і школи з упевненістю, що там безпечно, насправді все набагато складніше. Про ті школи і дитячі установи, де не будуть встановлені системи очищення води, повинні подбати заможні батьки і депутати.

Ваш благородний вчинок, шановні благодійники, буде сприйнятий батьками з величезною вдячністю. Ви отримаєте моральне задоволення від зробленого.

Особисто я використовував фірму ТОВ «Магія комфорту», яка є офіційним представником в Житомирській області науково-виробничого об'єднання «Екософт», фірми, яка працює в Україні з 1991 року і є безумовним лідером у цій галузі.

Ще в далекому 2006 році міськрада і японська фірма «Мітсубісі» намагалися встановити обладнання для очищення води від надлишків марганцю і заліза, але безрезультатно. Крім цього, якість води значно знижується внаслідок зношеності водопровідних комунікацій.

Громадська організація СК «Легіон» з радістю сприйняла звістку про небайдуже ставлення міської влади до проблем здоров'я наших дітей. Я хочу подякувати меру нашого міста Дебою В.М. і всім людям, які беруть участь у цій програмі ».

Вадим Павлюк
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!