Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » План Даллеса не існує, але діє! або Енергетичні напої і молодь
 
28-09-2011, 16:29  Суспільство

План Даллеса не існує, але діє! або Енергетичні напої і молодь

 
Останнім часом наш ринок посилено наповнюється різними слабоалкогольними напоями. Ця категорія товарів орієнтована на молодь від 16 до 29 років. Але насправді вже в 12 років багато підлітків пробували подібні напої. Само собою зрозуміло, що дискотека без енергетика - це гроші на вітер. Так що, пробували - це не те слово. Підсіли.

'План



Revo Energy - це останній бренд на ринку енергетиків. Типу зовсім безалкогольний або слабоалкогольний (8,5%) енергетичний напій з кофеїном, таурином, вітамінами та натуральними екстрактами гуарани та даміани, натуральними соками.
Як стверджує виробник,

Енергетик дозволяє:
- Позбутися втоми
- Підняти фізичний і емоційний тонус

Revo Energy рекомендований до вживання під час фізичних і розумових навантажень - при заняттях спортом, навчанні, роботі, під час активного відпочинку та вечірок, при довгих поїздках за кермом.

В Україні енергетик Revo Energy виробляється компанією "Нові напої" за ліцензією Red & Blue Beverages (США).

Що це за компанія така, Red & Blue Beverages, історія і Гугл замовчують. Не виключено, що створена вона афілійованими особами виробника цієї, пардон, лабуди. Уявляєте собі, що ваша дитина, перед виконанням домашніх завдань, випиває баночку-другу, так би мовити, з устатку? Бррр ...

В Інтернеті ходить багато версій істинного складу Revo, скажу тільки, що один мій знайомий, великий любитель експериментів на собі коханому, пробував цей типу нешкідливий енергетичний напій і зробив дивний висновок - від нього ефект такий же, як від амфетаміну. Хто не в курсі, то амфетамін - це наркотик. Чи є, чи немає в складі нового енергетика амфетаміну, я стверджувати не буду, але підозри є. І серйозні.

Звичайно, все це може виглядати як фанатизм, але правду замовчувати не можна: ВСІ "енергетичні напої" - це чергове разводилово для шукачів кулі, точніше - швидкого і дешевого ефекту за принципом пігулки. Але треба знати, що енергію не отримують з баночки з напоєм, а просто після дози напою задіюються додаткові сили, можливості організму. Енергія не береться з нічого, вона черпається з наших же запасів. Організм використовує свій НЗ. Недоторканний запас, який, можливо, саме зараз необхідний для боротьби з прихованим, ще не діагностованим захворюванням. Або просто на інші важливі фізіологічні процеси молодого зростаючого організму.

Вживаючи енергетики ми самі в себе ж крадемо енергію!

Чому я звернув увагу на продукцію саме бренду Revo Energy? Причин цього кілька:
Тому що рухають його дуже активно і дуже талановито. Досить згадати ролик з рекламою. Заводний, яскравий, стильний, запам'ятовується музикою і картинкою.
Тому що напій смачний, з високим ступенем звикання - молодь вже підсіла на нього не по-дитячому
Хвилює питання, кого народжуватимуть наші дівчата після 10-15 років вживання цієї хімії?

До речі, аналогічна ситуація з енергетичними напоями і в Росії. Там теж зараз дуже активно, навіть агресивно, «Хеппіленд» запустила кампанію «Заряд на два життя» енергетичного напою Jaguar. Або, в просторіччі, напою яга. І в мережі піднялася хвиля опору споювання і одурманюванню молоді. Треба і нам більше і чесніше писати про ці зовсім образливі коктейлі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!