Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знову відновили собачі репресії
 
28-09-2011, 17:35  Суспільство

У Житомирі знову відновили собачі репресії

 
Після нетривалої перерви, у Житомирі невідомі знову взялися за цькування собак. Цього разу отрутою «пригостили» дворових собак по проспекту Миру.

У Житомирі знову відновили собачі репресії



Але чи то у невідомих шкуродерів стало гірше з фінансуванням, чи то просто розлінились, але звична схема (щоб до ранку вже трупів не було) дала конкретний збій.


Багато жителів будинку № 7 в цей ранок на власні очі спостерігали агонію дворових собак. І що саме бридке й огидне - на це «видовище» першими потрапили малюки, що вийшли з мамами гуляти надвір. До речі, собаки були свої, дворові, не тільки підгодовані, а й стерилізовані. Нелюди, що отруїли тварин, то чи пожлобились підсипати отрути побільше, чи просто дозування не розрахували, але тварини з криками стогонами носилися по двору кілька годин, їх конвульсії спостерігав весь двір. Мало того, невідома отрута викликала блювоту, і нещасні собаки просто заблювали двір, в тому числі і дитячий майданчик.


Трупи трьох собак досі лежать у дворі будинку, кілька отруєних тварин встигло кудись втекти, а одна собака досі дихає, правда рухатися вже не здатна. Як їй допомогти - не знає ніхто.
Діана Мінаєва
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!