Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Річниця відносин: свято для двох
 
30-09-2011, 22:23  Суспільство

Річниця відносин: свято для двох

 
Життя наше часто рутинне і багате на неприємні сюрпризи, в ньому традиційно більше буднів, ніж свят. Тому психологи рекомендують закоханим частіше влаштовувати різноманітні урочистості. Тоді почуття залишаться свіжими і радісними довгі роки. Причому святкувати можна не тільки день весілля, а й дату зустрічі, першого поцілунку, першого сексу і яку завгодно іншу. Тоді постає питання про те, як відзначити річницю відносин яскраво, оригінально і несподівано.

Річниця відносин: свято для двох



Тут у кожної пари свої рецепт. Багато хто, наприклад, вирішує в цей день зробити що-небудь приголомшливе і таке, що наповнює кров адреналіном: стрибнути з парашутом, відвідати перше заняття з дайвінгу або зіграти в пейнтбол. Інші закохані воліють провести цей день в горах або поході, підкоряючи нові вершини і непролазні хащі. Дуже гарний подарунок для своєї другої половинки - тур в яке-небудь романтичне місце: Париж, Венецію, Прагу.

Хоча необов'язково їхати чи займатися екстремальними видами спорту. Домосіди люблять проводити річниці вдома, просто присвячуючи повністю цей день одне одному. Вони гуляють по пам'ятних і важливих для них двох місцях, йдуть в ресторан або влаштовують романтичну вечерю вдома. Доречно буде в цей день зайвий раз сказати обранцеві про свої почуття. Способи вираження - від традиційних: квіти, сніданок у постіль, вечеря в незвичайному місці до оригінальних: визнання на білбордах, сітілайтах, «небесні ліхтарики», феєрверк, виконання серенад під вікном.

Прекрасний спосіб провести цей вечір - згадати все хороше, що трапилося за минулий рік. Річниця відносин - прекрасний привід запропонувати одружитися або почати жити разом. У цей день обов'язково потрібно робити сюрпризи, причому найрізноманітніші, головне, щоб вони були несподіваними. Найбільші вороги чудового свята - планування і очікування якихось незвичайних вчинків від другої половинки. Річниця - чудова і радісна дата, її не варто відзначати за шаблоном і заганяти в якісь уявні рамки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!