Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чим ми займаємося за комп'ютером найбільше?
 
3-10-2011, 00:34  Суспільство

Чим ми займаємося за комп'ютером найбільше?

 
Комп'ютер став невіддільною частиною нашого життя. Ми використовуємо його вдома, на роботі, в дорозі. З появою Інтернету він ще ближче наблизився до нас. Тепер у нас є можливість знайти старих друзів, поспілкуватися з ними, придбати або продати якісь предмети, почитати новини, знайти інформацію для написання курсової роботи чи реферату. Цей список можна продовжувати нескінченно.

'Чим



Але найцікавіше, що рідко хто замислюється про те, а чому ми присвячуємо найбільше часу сидячи за комп'ютером?

Отже всі види занять за комп'ютером можна підрозділити на дві частини:
комп'ютер для роботи;
комп'ютер для дозвілля.

Як би багато не використовували комп'ютер для роботи, але для дозвілля його використовують більше ... 2 / 3 усього часу проведеного за комп'ютером - це дозвілля. Частина, що залишилася природно це робота за комп'ютером.

Отже, якщо розглянути на що ділиться наш «досуговий» час, то можна виділити «гіганта» - це Інтернет. Шість чоловік з десяти відповіли, що найбільше часу вони витрачають на Інтернет, а точніше на соціальні мережі, ICQ, Skype, Mail Агент та інші засоби спілкування. Як би це не було дивно, але для людей 70%, Інтернет - це засіб спілкування.

Наступними в цьому списку йдуть, звичайно ж, ігри. Ніхто не заперечує, що граючи в наші улюблені ігри, ми отримуємо масу задоволення, ми розслабляємося, відпочиваємо, відволікаємося від турбот реального світу. Близько 15% всіх людей велику частину часу присвячують іграм, і деякі настільки цим захоплені, що можуть сидіти цілодобово за комп'ютером. З цих 15%, більшу частину складають підлітки. Але і в повному розквіті сил люди продовжують грати. Єдина відмінність між підлітками і дорослими - це вибір ігор. Підлітки тягнуться за якістю, красивою, деталізованої графікою, цікавим сюжетом. Дорослі грають в ігри лише для того щоб скоротати час - їх вибір зупиняється на стандартних іграх які йдуть разом з операційною системою, або простеньких іграх. 10% часу доводиться на перегляд фільмів і прослуховування музики. Для людей різного віку комп'ютер залишається великим мультимедійним плеєром.

5% - це інші роди занять, але більшу частину з них - це читання електронних книг і використання навчальних програм. На настільки важливе заняття в нас іде найменша кількість часу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!