Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор урочисто відкрив завод, працювати на якому небезпечно для життя і здоров'я
 
5-10-2011, 02:00  Суспільство

Житомирський губернатор урочисто відкрив завод, працювати на якому небезпечно для життя і здоров'я

 
Інспекторами Держгірпромнагляду по Житомирській області була проведена перевірка стану промислової безпеки на ВАТ «Корнинський цукровий завод» (Попільнянський район), - повідомляє прес-служба управління Держгірпромнагляду.

Житомирський губернатор урочисто відкрив завод, працювати на якому небезпечно для життя і здоров'я



У ході перевірки було виявлено понад 80 порушень: відсутній дозвіл на право виконання робіт та експлуатацію об'єктів підвищеної небезпеки; відсутні захисні огородження на обладнанні з обертовими і рухливими частинами; на вантажно-підйомних механізмах не проведено технічне опосвідчення, а саме обладнання експлуатується в несправному стані; більшість електромеханізмом не мають заземлення; відсутні прилади автоматики безпеки в пакувальному цеху; на розподільній установці в бурякоцеху використовуються некалібровані запобіжники.

Через відсутність безпечних умов праці для працюючих, фахівці Держгірпромнагляду призупинили експлуатацію 22 одиниць обладнання та механізмів до усунення виявлених недоліків.

Притягнуто до адміністративної відповідальності 9 працівників, у тому числі директора заводу.

Нагадаємо, що 29 вересня Житомирський губернатор Рижук та голова облради Йосип Запаловський урочисто відкрили Корнинський цукровий завод, який 4 роки не працював.

У прес-службі управління Держгірпромнагляду журналістам пояснили, що перевірка проводилася до офіційного відкриття заводу і зараз на підприємстві ще триває усунення виявлених порушень. Повторну перевірку інспектори Держгірпромнагляду проведуть найближчим часом.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!