Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як вкласти спати карапуза?
 
17-10-2011, 14:26  Суспільство

Як вкласти спати карапуза?

 
Ложкой снег мешая, ночь идет большая…... Карапузіна притихла, поглядає виблискуючими в напівтемряві очками.

Як вкласти спати карапуза?



Але тато - не засідання уряду, його так просто не проведеш. Засинати в найближчі хвилин десять вона не планує, а пісеньки з мультфільму на більше не вистачить. Навіть з повторами, програшами і всіма п'ятьма куплетами. Потім виконавці починають засинати самі.

Ех, допустив я серйозну похибку, не передбачив при розробці дитини кнопку «Викл.». Б'юся об заклад, більшість батьків спохвачуються занадто пізно. Тут я ненадовго відволікся, розмірковуючи над можливим розташуванням вимикача. Та й режим «Без звуку» теж не завадив би, мабуть. Скориставшись виниклою паузою, доня вирішила заспівати свою версію пісні. Більш драйвову, акомпануючи руками і ногами.

Добре боксеру - він може укласти доньку спати в першому раунді. Добре мамі - у неї є особливі штуки, з яких карапузіна якщо не їсть, то хоча б черпає умиротворення. Та й татові приємно дивитися, як вона ніжно воркує з маминими грудьми, немов дає інтерв'ю. Шкода тільки, що особливих штук у нас з мамою дві на двох, але розподілені вони між нами нерівномірно.

Так, кожен батько знає десяток способів відвернути, зайняти або заспокоїти дитину. Цілий десяток непрацюючих способів. Ложкою сніг перемішуючи, я перебирав їх у голові. Мабуть, тепер «жукашкі».

«Жукашкі» намальовані на бортах ліжечка. Симпатичні сонечка зайняті різними справами, в тому числі одна «жукашка» явно зібралася спати. Якось було відмічено, що Саш Міхална спілкувалася з ними на своїй цвірінькаючій мові, після чого непомітно для всіх заснула. Ось, обговоріть з ними перед сном стан речей і обстановку в світі. Щось притихла і не ділиться новинами.

Санчес, ну ти чого як маленька? Дотяглася до стіни і маленькими гострими нігтиками перевіряє на міцність шпалери і батьківське терпіння. Ковирялочка, давай спати? Давай виспимося як слід, а завтра, корябка моя дорогоцінна, тато сам допоможе тобі дізнатися, що ховається під шпалерами.

Тоді концерт! На численні прохання виступає лауреат конкурсу «Несплячі красуні», почесна мотальниця нервів зі своєю кращою програмою «Шумів малюк, дерева гнулися». До неї увійшли йодль, горловий спів, носове сопіння, незадоволене сопіння, а також фантазія за мотивами популярних творів, адаптованих для гри на нижній губі.

Нічого, тим швидше сяде батарейка. Закон імені Храповицького свідчить, що: а) сита, б) суха, в) здорова карапузіна - рано чи пізно неминуче засне. Для прискорення процесу можна спробувати її заколисати, укатати, переспівати чи приспати власним прикладом. Як заколисати? Стародавнє бойове мистецтво, стиль «баю-бай». Носити спаринг-партнера по «баю-бай» на руках / спині / шиї, вводячи його / її в транс заспокійливими погойдуваннями і ритуальним бубонінням.

Не вкладається. Катають карапузін звичайно за допомогою різних механічних засобів - коляска, гойдалка, автомобіль, пральна машинка. Не всередині, звичайно. Кажуть, що «білий шум» добре допомагає малюкам засипати. Деякі батьки вкладали спати феном. Фен ж начебто для укладання потрібен? До речі, треба б перевірити на звуках - включити неголосно дощ або прибій.

Ми користуємося автолюлькою. Хоча качати спадкоємицю хоча б хвилин десять - ще той атракціон і ще та вправа за сумісництвом.

А батькова радість тим часом вигнала з гаража машину. Точніше, поки тільки озвучує її. Тьотя Мотя, глуши мотор, нікуди сьогодні вже не поїдемо. Ось тобі соска, памперс не тисне, їсти не хочеш, не розстібаючи памперс, нових зубів немає, а старі на місці, не кусай тата, Акулятко, ось тобі соска, - давай спати? Спи, очко, спи, друге.

... Закон імені Храповицького стверджує, що карапузіна обов'язково засне. Але ніхто не обіцяє, що надовго. Дуже може бути, що ця хитрунка підскочить через п'ятнадцять хвилин. Свіжа, відпочивша, готова знову слухати про перемішування снігу ложкою, розбавляючи своїми номерами.

Але поки вона тихенько сопе, викрутившись в якийсь немислимою позі. Солодких снів, доча!
Фото з сайту tortdecor.net
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!