Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві підняли ціни на екстремальний вид спорту - плавати в міському басейні стало дорожче
 
21-10-2011, 13:34  Суспільство

У Бердичеві підняли ціни на екстремальний вид спорту - плавати в міському басейні стало дорожче

 
Найбільш корисним для здоров'я майже кожного з мешканців міста Бердичева є такий вид спорту, як плавання. Можна навіть сказати, що це особливий вид спорту, який корисний майже для всіх систем організму, так як плавання підвищує загальний тонус тіла, покращує кровообіг в організмі, попереджає серцево-судинні захворювання, а також добре допомагає розслабитися.

'У



У місті Бердичеві для всіх любителів цього виду спорту функціонує міський басейн, який з огляду на своє плачевний стан, навряд чи дарує своїм відвідувачам всі вище перелічені радості оздоровлення плаванням. На жаль, перебуває він у вкрай занедбаному стані, і вже давно потребує капітального ремонту. Але жителі міста все одно частенько відвідують його, щоб за порівняно невелику плату поплавати в воді яка пахне хлоркою Проте як стало відомо на черговому засіданні виконавчого комітету, незабаром плата на послуги басейну трохи підвищитися - бо нинішні ціни були прийняті ще два роки тому, і не відповідають нинішньому часу і тарифами на послуги.

Як стверджує директор басейну, підвищення вартості тепла і водопостачання не може не вплинути на плату за надані послуги. Тому поки було вирішено залишити без змін верхній тариф для дорослих відвідувачів без змін (15 грн / год), а нижній тариф для дітей підвищити з 7 грн / год до 10 гривень. Разом з тим підвищитися на п'ять гривень вартість дорослого абонемента, тоді як дитячий абонемент з тренером буде тепер коштувати 135 гривень замість 105 гривень, як це було раніше. Також підвищитися і плата за користування спортзалом з 3 гривень 50 копійок за 30 хвилин до 5 гривень, а задоволення пограти в теніс обійдеться тепер в 10 гривень, а не в 7 гривень.

Разом з тим мер міста Бердичева зазначив, що залишатися в такому вигляді, як він є, міський басейн більше не може - і саме приміщення, і дах, що протікає, потребують капітального ремонту. Який, за попередньою оцінкою фахівців, обійдеться бюджету приблизно в шість мільйонів гривень. Але навіть незважаючи на брак коштів, мер запевнив присутніх, що міська влада зробить все, щоб зберегти басейн і в найближчому часі планують привести його в належний стан.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!