Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський міськвиконком продовжує роботу над оптимізацією схеми руху житомирських маршруток
 
27-10-2011, 22:53  Суспільство

Житомирський міськвиконком продовжує роботу над оптимізацією схеми руху житомирських маршруток

 
Хоча на сайті міської ради більше місяця оголошено проект «Про затвердження міської автобусної мережі та погодження переліку зупинок приміських автобусних маршрутів в м. Житомирі» - це проект і він не є остаточним рішенням.

'Житомирський



У розмові з кореспондентами Костянтин Підпокровний заявив, що при складанні проекту рішення міськвиконкому «Про зміну схеми руху маршруток і кількості маршрутів» на 80% враховувалися побажання населення, підприємств та організацій.

Нагадаємо, згідно проекту кількість маршрутів буде скорочено, а деякі об'єднаються.

Також маршрутки № 5 і № 31 перейдуть з режиму роботи «маршрутне таксі» в звичайний режим, таким чином, вартість проїзду в них зміниться з 2,50 до 1,75 гривень.

А з маршрутами № 1, 25 і 40 буде навпаки, вартість зросте з 1,75 до 2,50 грн.

І якщо зараз по 1,75 грн., можна їздити в 1,2, 14, 25, 40, 58 то в разі прийняття проекту за цю ж суму можна буде їздити в № 2,5,6,8,29,31.

Також згідно проекту будуть ліквідовані № 10,12, 14, 19, 37-а, 46 і 55.


Відповідні маршрути будуть ліквідовані тільки після закінчення термінів договорів з пасажироперевізників та можливості їх перекриття за іншими схемами або тролейбусом.

- Наприклад місце ліквідованого маршруту № 12 «Крошня-Гідропарк» повинен зайняти тролейбусний маршрут № 16 «Крошня-Гідропарк». Але це стане можливо тільки при поповненні рухомого складу ТТУ або при проведенні ремонту близько 30 тролейбусів, які зараз не функціонують. Ні на покупку, ні на ремонт грошей цього року немає, - розповідає Подпокровний.

Поки тролейбусний маршрут не відкриється - автобусний буде працювати.

Проект виносився на розгляд під час засідання міськвиконкому 20 жовтня і був знятий на прохання управління у зв'язку з тим, продовжують надходити пропозиції і скарги жителів за маршрутами № 10,19,55 та інших. Ймовірно, питання буде винесено на найближче засідання міськвиконкому.

Начальник управління транспорту також припустив, що маршрут № 10 «Крошня-Станишівка» не буде ліквідовано. Нагадаємо, у проекті його немає.
Свої пропозиції за схемою маршруток Ви можете направляти письмово до Житомирської міської ради (м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4 / 2) або за номером телефону 48-11-99.

Сергій Харчук
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!