Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Nestle відмовляється від псевдо-шоколаду
 
29-10-2011, 20:58  Суспільство

Nestle відмовляється від псевдо-шоколаду

 
Компанія Nestle нещодавно заснувала бренд, який вироблятиме елітний шоколад і доставляти його замовнику протягом 48 годин. Цікаво, що в компанії впевнені: новий шоколад буде не тільки смачним, але і вкрай корисним. Виходить, що нинішній шоколад жахливий на смак і шкідливий?

'Nestle



Новий бренд буде носити ім'я Maison Cailler. Під час оформлення замовлення клієнти повинні вказати свої переваги в шоколаді і повідомити про улюблені смаки. Протягом 48 годин вони отримають розкішну коробку асорті з шоколадних цукерок, які були обрані відповідно до їх особистих переваг.

Компанія Nestle позиціонує свою шоколадну колекцію, як haute couture-у світі шоколаду, підвищуючи витонченість і ексклюзивність цього продукту до рівня інших товаром класу «преміум».

Концепт складання шоколадних наборів побудований на популярній нині ідеї дегустації шоколаду. Подібно дегустації елітних вин, дегустація шоколаду проводиться у спеціальних бутіках або навіть вдома у завзятих любителів шоколаду.

Бренд Maison Cailler почне свою роботу на початку 2012 року і на першому етапі буде обслуговувати тільки жителів Швейцарії та Ліхтенштейну.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!