Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Активну молодь Житомира запрошують приєднається до розробки проекту програми, яка поліпшить їхнє життя
 
3-11-2011, 20:06  Суспільство

Активну молодь Житомира запрошують приєднається до розробки проекту програми, яка поліпшить їхнє життя

 
31 жовтня в Житомирі в приміщенні малого залу облдержадміністрації відбулося засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики.

Активну молодь Житомира запрошують приєднається до розробки проекту програми, яка поліпшить їхнє життя



На засіданні обговорили питання підготовки проектів заходів обласної комплексної програми «Молодь і сім'я Житомирщини» на 2012-2016 роки.


На зустріч запросили членів координаційної ради та представників молодіжних громадських організацій.


В ході обговорення були запропоновані основні напрямки розвитку молодіжної та сімейної політики, яка відповідала потребам молоді області: розвиток самозайнятості та підприємницької діяльності молоді; житлове кредитування молоді, формування здорового способу життя; культурно-духовний та інтелектуальний розвиток; підтримка молодіжних ініціатив; студентська молодь; зміцнення інституту сім'ї; соціальна підтримка багатодітних сімей; попередження насильства в сім'ї; забезпечення гендерної рівності; протидія торгівлі людьми.


Головне управління звертається до всіх молодіжних громадських організацій, до активної і небайдужої молоді приєднатися до розробки заходів вищевказаної програми і надсилати свої пропозиції до 10 листопада 2011 року на електронну адресу головного управління zitums@mail.ru.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!