Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вибираємо квартиры зручного планування
 
9-11-2011, 09:25  Суспільство

Вибираємо квартиры зручного планування

 
Все більшою популярністю серед покупців, почали користуватися квартири, які відрізняються ергономічністю планувань, що передбачають наявність лоджій, просторих кухонь і передпокоїв. Важлива можливість вибрати покращений чорновий або чистовий варіант внутрішньої обробки майбутнього житла. Популярні ті квартири, що квартири обладнані домофоном, лічильниками води й електроенергії, пожежною сигналізацією та телефонними лініями.

Вибираємо квартиры зручного планування



Сайти в мережі Інтернет, які представляють відомі компанії, що спеціалізуються на продажу нерухомості, пропонують доскональну інформацію про квартири в новобудовах. Зокрема є можливість розглянути місце розташування житла і планування, дізнатися актуальну інформацію про ціни на нерухомість і оцінити динаміку будівництва.

Наприклад, квартиры в Тюмени, які представляє ТДСК описані з максимальною кількістю інформації про будинок і квартири. Компанія будує 14-поверховий 9-під'їзний житловий комплекс на ділянці 2,3 га в мікрорайоні МЖК. У перспективі найближчих років - комплексна забудова мікрорайону "Східний-3", будівництво на ділянці 4 га в районі вулиць Харківської та Одеської, а також освоєння земельної ділянки 215 га, де з'явиться мікрорайон "Патрушева".
Замислюючись про покупку житлової або комерційної нерухомості від забудовника, в першу чергу необхідно звернути увагу на репутацію компанії, з якою Ви плануєте співпрацювати. Бажано вибирати забудовника, що має великий досвід роботи в будівництві об’єктів нерухомості різноманітного призначення. При цьому особливу увагу варто привернути якості виконання будівельних робіт.
Якщо забудовник не тільки виконує свої зобов’язання відносно будівництва і обслуговування житла, але й сприяє оформленню необхідних документів, це є великим плюсом.
Люди готові вкладати гроші в житло яке виготовлене з високоякісних матеріалів, знаходиться в екологічно чистих районах. Наявність інженерних комунікацій і останніх досягнень в сфері технологій що застосовуються при будівництві житла, також дуже важливе.
Будинки в яких передбачені підземні місця для паркування автомобілів власників квартир, дитячі майданчики поруч з будинком, озеленення прилягаючої до будинку території – будуть дуже популярні як у сімей з дітьми, так і в людей похилого віку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!