Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Подаруйте диво вихованцям Житомирського інтернату для дітей-сиріт в День Святого Миколая
 
16-11-2011, 19:31  Суспільство

Подаруйте диво вихованцям Житомирського інтернату для дітей-сиріт в День Святого Миколая

 
Не за горами День Святого Миколая (19 грудня), одне з найулюбленіших дитячих свят. Цей день вже з нетерпінням чекають всі діти Землі, в тому числі, вихованці Житомирського загальноосвітнього інтернату для дітей-сиріт, в надії отримати подарунки точно так, як і інші дітки, у яких є мама і тато.
18 листопада стартує благодійна акція «Створи чудо», організована порталом групових знижок JumboSale.

'Подаруйте



У рамках Акції «Створи чудо» в період з 18 листопада по 18 грудня одна гривня з кожного купленого купона на порталі-організаторі акції, буде перерахована на спеціальний рахунок. До того ж, передбачена можливість придбання спеціального купона «Створи чудо», вартістю у 5 гривень. Всі виручені гроші від продажу спеціальних купонів, а так само виручена сукупна сума по гривні від продажу інших купонів буде подвоєна за рахунок організатора акції. На всі зібрані кошти будуть закуплені і передані до Житомирського загальноосвітнього інтернату спортивні товари та речі першої необхідності. Фото звіти, фінансові документи та інші матеріали будуть викладені на порталі організатора в розділі «Акція« Створи чудо », а також на блозі компанії і в соціальних мережах.

Житомирський загальноосвітній інтернат для дітей-сиріт знаходиться за адресою: 10004, м. Житомир, вул. Корабельна, будинок 10 тел. +38 (0412) 48-31-40,41,42. В інтернаті проживає 103 вихованця у віці від 7 до 16 років (43 дівчинки і 60 хлопчиків). Згідно з офіційними даними Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини в 2010 році Житомирська область показала один з найнижчих результатів усиновлених дітей - всього 22 дитини. За цей же рік, наприклад у Вінницькій області, було усиновлено 63 дитини, а в Київській - 91 дитина. Безперечним лідером є Донецька область, де 151 дитина знайшла нову сім'ю.

Організатор акції, компанія JumboSale, запрошує всіх бажаючих прийняти участь в даному благодійному проекті.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!