Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Епіляція в домашніх умовах цукром: боляче, але солодко
 
18-11-2011, 17:27  Суспільство

Епіляція в домашніх умовах цукром: боляче, але солодко

 
Шугарінг, або цукрова епіляція в домашніх умовах була популярна ще в античних дівчат. Першими її навчилися робити єгиптянки. Можливо, саме через це арабським жінкам і дівчатам до цих пір так подобається епіляція в домашніх умовах цукром - за правилами своєї релігії мусульманки не повинні мати волосся на тілі.

'Епіляція



Крім того, цукрова епіляція має величезну кількість переваг, серед яких і те, що вона досить просто змивається водою, повністю безпечна і натуральна, підходить для віх типів шкіри, у тому числі і чутливої, а також ефективна. А от серед недоліків те, що цукрова епіляція трохи болючіша, ніж всі інші. Однак все це терпимо, а через день вже не залишається і сліду.

Якщо порівнювати воскову і цукрову епіляцію, то остання не викликає пупиришок на шкірі, почервоніння, а так само алергії. До речі, «заспокоїти» шкіру після процедур добре допомагає шоколадне обгортання.

Епіляція в домашніх умовах цукром дасть особливо хороші результати, якщо Ви будете поєднувати її з засобами, які уповільнюють ріст волосся. Волосся при такій епіляції видаляється з коренем, а потім ще довго не росте. Але Вам слід знати, що видаляється повністю тільки те волосся, довжина якого не більше шести міліметрів, а все інше Вам необхідно підстригти. Перед початком цукрової епіляції шкіра і волосся мають бути сухими та чистими, інакше Ви не отримаєте потрібного результату.

Природно, що основна перевага такої депіляції - це гіпоалергенність і натуральність. Адже та цукрова патока, яка готується в домашніх умовах, не здобуде таких добавок, як барвники, консерванти та віддушки - вона складається всього лише з цукру і води. Саме тому на Вашій шкірі не виникає алергія і вона не червоніє.
Крім того, ще однією перевагою можна назвати ефективність даного способу, адже волосся після нього не росте протягом 20 днів і більше.

Ще одним плюсом є ще й те, що для даного методу Вам не потрібна низька або висока температура. Все це відбувається при температурі Вашого тіла, тому розширення судин або опіки практично виключені (але це за тієї умови, що Ви правильно будете дотримуватися техніки виконання епіляції).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!