Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як повернути довгому волоссю силу?
 
4-12-2011, 19:27  Медицина

Як повернути довгому волоссю силу?

 
Намагайтеся не нервувати. Випадання волосся через стреси - досить поширена причина. У стресових ситуаціях волосся випадає не відразу, а через кілька місяців. Згадайте, що у вас сталося деякий час назад. Якщо причина випадіння дійсно криється в емоційних переживаннях, навчіться спокійніше ставитися до проблем у родині й на роботі, уникайте стресових ситуацій і конфліктів.

'Як



Складіть збалансований раціон харчування. Дієти, голодування і неправильне харчування тягнуть за собою дефіцит мінеральних речовин і вітамінів, необхідних для нормального росту волосся. Скорегуйте меню таким чином, щоб волосся змогли отримувати достатню кількість цинку, селену, біотину, вітамінів групи В, лецитину і фолієвої кислоти. Якщо вам складно дотримуватися суворого меню, приймайте полівітамінні комплекси.

Регулярно робіть масаж. Кінчиками пальців масажуйте шкіру голови3-5хвилин щодня. Масаж покращує кровопостачання волосяних фолікулів і підсилює дію масок і бальзамів для волосся. Також масаж можна зробити щіткою: зигзагоподібними рухами проводите по волоссю у напрямку від скронь до верхівки.

Нерідко волосся випадає через неправильний догляд. На стані локонів негативно відбивається часте фарбування, завивка і сушка феном. Якщо у вас випадає волосся, необхідно враховувати і ряд інших чинників. Вибирайте якісні і дорогі засоби для лікування та догляду. Зараз продаються спеціальні лосьйони, бальзами, шампуні, сироватки, маски та інші засоби, які призначені для боротьби з випаданням волосся. Завжди купуйте засоби однієї марки: вони доповнюють один одного. Після покупки нового засобу простежте, як реагує на нього ваше волосся. Якщо з'явилося свербіння, лупа, а випадання волосся посилилося - засіб краще поміняти.

Не забувайте також змінювати гребінця. Купуйте щітки з натуральних матеріалів. Частіше за все потрібно міняти дерев'яні гребінці - дерево швидко накопичує шкідливі речовини і приходить в непридатність. Вологе волосся можна розчісувати тільки щіткою з рідкими зубчиками.

Лікувальні ампули або готові маски достатньо ефективні. Якщо ви не можете дозволити собі покупку дорогих засобів, робіть маски для волосся в домашніх умовах з підручних засобів. Проти випадання волосся відмінно підійде маска з касторовою олією. Змішайте одне яйце, дві столові ложки касторової олії, чайну ложку гліцерину, чайну ложку столового оцту. Втирайте в шкіру голови легкими рухами і закутайте голову махровим рушником. Змивають маску через тридцять-сорок хвилин. Після миття волосся шампунем корисно промивати локони відварами лопуха, кропиви, шишок хмелю або кореня аїру.


Щоб волосся залишалися сильними, їжте продукти, що містять біотин, кальцій, залізо, вітаміни С і В (яйця, бобові, молочні продукти, червоне м'ясо, цільнозерновий хліб і зелені овочі). Як мінімум два рази на тиждень потрібно вживати жирні сорти морської риби, багаті на вміст жирних кислот, брак яких призводить до погіршення живлення волосся і сухості шкіри голови.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!