Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук хоче позбавити пільговиків безкоштовного проїзду?
 
6-12-2011, 20:52  Суспільство

Житомирський губернатор Рижук хоче позбавити пільговиків безкоштовного проїзду?

 
У Житомирі, під час зустрічі керівництва міста та області з співробітниками ТТУ, губернатор Сергій Рижук сказав, що він готовий ініціювати скасування безкоштовного проїзду для пільгових категорій громадян. За умови, що його підтримають співробітники трамвайно-тролейбусного управління.

Житомирський губернатор Рижук хоче позбавити пільговиків безкоштовного проїзду?



"У четвер, 8 грудня, Президент збирає губернаторів. Обговорюватиметься питання реформ, у тому числі й дорожнього господарства. Я вірю, що ми приймемо таке рішення, щоб кожен платив "за рахунками". Є пільговик, на тобі грошей на цілий рік, хочеш - купи відразу квитки, хочеш - пропий, а за проїзд заплати. Скільки можна вже обманювати один одного? Вже так наобіцяли, що треба 10 бюджетів заплатити, щоб виплатити пенсії. Ми з вами через це і страждаємо, бо ви, приміром, повинні когось перевозити безкоштовно. Треба, щоб не було пільговиків тоді справи на вашому підприємстві налагодяться", - сказав Рижук.

На питання губернатора Сергія Рижука чи підтримають працівники ТТУ його ініціативу, йому відповіли, що нехай спочатку розбереться з зарплатою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!