Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Парад помічників святого Миколая влаштували в Житомирі
 
19-12-2011, 18:39  Суспільство

Парад помічників святого Миколая влаштували в Житомирі

 
Близько сотні волонтерів у святкових червоних капелюхах пройшлися вулицями міста, щоб зібрати гроші. Їх витратять на подарунки для малюків з місцевих дитячих будинків.

'Парад



Акція «Миколай збирає подарунки» в Житомирі проходить втретє. З самого ранку в майстерні святого Миколая збираються люди. Тут вони стають помічниками Чудотворця. У кожного червона шапочка, шарфик і посвідчення волонтера.

Данило - наймолодший з помічників. У свої 4 з половиною роки він добре знає: без подарунків нового року не буває, тому з усією відповідальністю готується до свята благодійності.

- Ми будемо збирати гроші, щоб всі отримали подарунки, - каже він.

Щоб подарунків вистачило на всіх дітей Житомирщини, волонтери, виходять на вулиці міста і пропонують перехожим пожертвувати кошти на благодійність.

Натовп волонтерів нікого не залишив байдужим. Перехожі охоче жертвували гроші на подарунки.

Благодійний збір грошей триватиме два дні. Згодом всі подарунки передадуть малозабезпеченим дітям Житомирської області. Торік помічники Миколи відвідали сім дитячих будинків. Цього року збираються побити рекорд і ощасливити більшу кількість дітей.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!