Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міліція збирає друзів у соціальних мережах Інтернету
 
30-12-2011, 10:19  Суспільство

Житомирська міліція збирає друзів у соціальних мережах Інтернету

 
Користувачі соціальних мереж в Інтернет відтепер можуть стати друзями з житомирської міліцією і дізнатися більше про роботу правоохоронців.

Житомирська міліція збирає друзів у соціальних мережах Інтернету



Вирішивши розширити можливості спілкування та інформування громадян, управління МВС України в Житомирській області зареєструвало офіційні сторінки в соціальних мережах, а саме: Вконтакте, Facebook і Twitter.

За два місяці присутності в соцмережах, всього 27 осіб погодилися "подружитися" з житомирськими міліціонерами в Facebook і 13 чоловік підписалися на оновлення новин в ВКонтакте. Ще менше читачів у мікроблозі Twitter.

Сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції запрошує в коло своїх друзів всіх, кого цікавить робота міліції і колег з інших областей. Кожен з відвідувачів соціальної сторінки може залишити свої запитання та пропозиції щодо роботи правоохоронців у місті Житомир і отримати вичерпні відповіді.

Варто відзначити, що наші сусіди, обласне управління МВС у Хмельницькій області вже зібрали в соціальних мережах, в загальній складності 167 друзів, а колеги з Вінниці 355 осіб.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!