Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Коректуємо фігуру за допомогою взуття
 
6-01-2012, 08:33  Суспільство

Коректуємо фігуру за допомогою взуття

 
Приховуємо недоліки і підкреслюємо гідності за допомогою правильних туфель.

'Коректуємо



Взуття може стати ключовою деталлю образу не тільки завдяки своєму дизайну. Туфлі можуть як додати кілька сантиметрів до зросту, подовживши ноги, так і нещадно знищити всі достоїнства фігури, оголивши недоліки.

Тому, вибираючи взуття, слід враховувати особливості своєї статури.

1. Дівчатам низького зросту слід уникати високих каблуків. Так-так, тобі не здалося. Занадто високі підбори можуть зіпсувати ходу, так як при ходьбі на них центр ваги буде зміщуватися і ти будеш нахилятися вперед. Тому краще обмежитися туфлями на каблуках не вище 8 сантиметрів.

2. Якщо ж ти комплексуєш з приводу свого високого зросту, вибирай взуття на низькому ходу. Зверни увагу на взуття з горизонтальним ремінцем. Ця деталь зорово трохи вкорочує ногу, робить її витонченішою.

3. Для дівчат з формами туфлі на високих шпильках навряд чи будуть вдалим вибором. Пропорційний вигляд додасть взуття на потовщених підборах або платформі висотою до 8 сантиметрів.

4. Володаркам повних литок слід вибирати взуття особливо ретельно. Занадто закрите або, навпаки, відкрите взуття тільки приверне увагу до недоліків. Слід звернути увагу на просте комфортне взуття з відкритим миском, а ось деталей в області щиколотки слід уникати. Ремінці візуально зроблять ногу повнішою і коротшою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!