Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нові засоби пересування отримали в подарунок близько шістдесяти бердичівлян, які мають в них потребу
 
7-01-2012, 02:47  Суспільство

Нові засоби пересування отримали в подарунок близько шістдесяти бердичівлян, які мають в них потребу

 
Новорічна пора - це пора чудес, чарівництва, і доброти, і дуже приємно, що в місті Бердичеві на Новорічні свята Дід Мороз в особі Міжнародного фонду «Українські реформи» допоміг бердичівським інвалідам на візках у вирішенні їхніх проблем, приготувавши довгоочікувані подарунки у вигляді більше шістдесяти нових інвалідних колясок американського виробництва.

'Нові



Процедура вручення потрібних транспортних засобів відбулася 30 грудня в міському управлінні праці та соціального захисту населення. Ті інваліди, які змогли прийти самостійно отримали спеціальні паспорти, решті інвалідні коляски доставлять за місцем проживання.

Дане питання вирішувалося управлінням праці та соціального захисту близько двох місяців, і забезпечення людей необхідними для них засобами пересування стало можливим саме завдяки пошуку альтернативних шляхів, оскільки держава виділяти коляски для інвалідів або гроші на їх покупку не дуже-то й поспішає.

Будемо сподіватися, що це не останній святковий подарунок для людей з обмеженими можливостями, які проживають в місті Бердичеві. І хоча проблем, над якими потрібно працювати ще досить багато, все ж більшість з них можна вирішити завдяки тісній співпраці міської влади та громадських організацій, створених щоб захищати права бердичівлян які мають серйозні проблеми зі здоров'ям.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!