Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі вважають, що городяни повинні захищати себе самі .
 
22-11-2009, 15:38  Суспільство

У Житомирі вважають, що городяни повинні захищати себе самі .

 
У Житомирі вважають, що городяни повинні захищати себе самі .




У Житомирській області потрібно відновлювати традиції добровільних формувань, які б допомагали стежити за громадських порядком.

Про це йшлося на останній сесії облради. Як доповів заступник начальника УМВС в області Олександр Каменний, "такі громадські формування сьогодні діють в Новоград-Волинському, Коростені, частково в Бердичеві та Коростишеві. Однак належної ефективності ми не можемо отримати від них з ряду причин. Ми б хотіли, щоб ця праця була мінімально оплачувана. Такі спроби були в 2005-2006 роках, навіть планувалося, що це фінансування буде за рахунок Міністерства та різних фондів зайнятості, ми пошили для них навіть уніформу, але з цього нічого не вийшло. Людина на добровільних засадах може тільки імітувати роботу ".
За інформацією Олександра Каменного, правоохоронці розробляють відповідну програму, яка буде представлена на розгляд депутатів обласної ради.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!