Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Керівники "Мультіплекс" кажуть, що кінотеатр в Житомирі не рентабельний
 
26-01-2012, 07:17  Суспільство

Керівники "Мультіплекс" кажуть, що кінотеатр в Житомирі не рентабельний

 
Керівництва кінотеатру "Мальтіплекс", який знаходиться в ТРЦ "Глобал UA" каже, що в Житомирі не рентабельно відкривати кінотеатри та інші розважальні
комплекси без додаткових ресторанів, об'єктів торгівлі і т.д.

Керівники "Мультіплекс" кажуть, що кінотеатр в Житомирі не рентабельний



"Якщо лоб в лоб рахувати економіку для кінотеатру, то вона нам зовсім не вигідна. Кінотеатри треба розміщувати разом у комплексі з торгівлею. Це дає додаткові грошові потоки. Якщо ці проекти будуть розміщуватися окремо, то це не реально, тому що 40 млн. інвестиції складно відбити. Враховуючи ще й оренду, ми навіть не зможемо покрити відсотки за кредитом ", - говорить один з керівників комплексу.

Нагадаємо, вчора в ТРЦ "Глобал" відкрився сучасний кінокомплекс з новітнім технічним обладнанням. Зали кінотеатру оснащені комфортабельними кріслами, виробництва "EUROSEATING International", і шкіряними кріслами підвищеної комфортності з пультовим керуванням положення спинки і сидіння, виробництва "SINEGA".

Три зали кінотеатру «Мультіплекс» обладнані під формат 3D.

Вартість квитка становить 25 - 80 гривень. 80 гривень коштують 3D фільми і задній ряд, де встановлені комфортні розкладні крісла.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!