Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі розпочав роботу пятизальний кінотеатр «Мультиплекс»
 
28-12-2011, 18:04  Культура

У Житомирі розпочав роботу пятизальний кінотеатр «Мультиплекс»

 
У п'ятницю 23 грудня 2011 року, в житомирському ТРЦ «Глобал UA», по-тихому й по-скромному, відбулося відкриття третього кінотеатру в місті - «Мультиплекс».

'У



За словами директора холдингу «Мультиплекс» Анатолія Базильчука, п'ять кінозалів обладнані сучасним високоякісним цифровим обладнанням, звуком Dolby Surround, системою вентиляції і кондиціонування, а також широкими м'якими кріслами, з відчутною різницею між рядами в ширину.

Однак, сам вхід в кінотеатр у торговому центрі «Глобал» і сходи на другий поверх залишаються абсолютно непомітними для відвідувачів - ремонт ще триває.

- Зате коли заходите в хол кінотеатру починається краса. Довгий коридор з диванами, дзеркалами, афішами і екранами на яких транслюють трейлери до фільмів. Тут є туалет, гардероб, бар ну і звичайно ж каса, - розповідає одна з перших відвідувачок кінотеатру, житомирянка Інна.

Ціни на квитки різні - від 20 грн. до 80 грн. за супер люксові місця на вечірні сеанси. До квитків видають чеки за якими можна відновити загублені квитки.

- Фільм "Місія нездійсненна 4. Протокол Фантом" розпочався коли в залі було всього 5 чоловік, але потім підійшли ще четверо. Звичних для нас бабусь білетеркарш немає. Обслуговуючий персонал - студенти, одягнені в жовту уніформу, обслуговують швидко і динамічно. У барі три каси - так що стояти в черзі не доведеться за традиційними для кінотеатрів "продуктами" - попкорном і пепсі. Ще є лоток для продажу морозива - але він ще не працював, - поділилася своїми враженнями Інна Ангіна.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!