Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вибираємо меблі для ванної кімнати
 
5-02-2012, 08:23  Суспільство

Вибираємо меблі для ванної кімнати

 
Прокинуться вранці в гарному настрої - запорука успішного дня. В основному ми прокидаємося тільки у ванній кімнаті, коли вмиваємось. Коли ванна кімната виглядає так, як нам подобається, то прокидатися набагато приємніше. Саме тому потрібно обладнати ванну кімнату красиво і затишно. Це можна зробити тільки за допомогою спеціальних меблів для ванної. Ця кімната сама по собі маленька і будь-які меблі туди не поставиш. А як важливо щоб всі речі лежали на своїх місцях.

'Вибираємо



Раніше вважалося, що виробники меблів, які знаходяться на території колишніх країн СНД, не можуть робити нічого якісного. Але це тільки припущення. Хоча буває, що в магазинах продають мебель для ванной комнаты низької якості, саме для цього потрібно знати, як правильно вибрати меблі хорошої якості для ванної.

Для того, щоб купити меблі в ванну кімнату потрібно визначити, що ви розумієте під словом "меблі". Меблі для ванної кімнати - це тумбочка, куди можна сховати всі речі разом з дзеркалом, раковина, тумба або пенал. Перед тим, як купувати перевірте спочатку меблі на міцність, подивіться якість вибраного виробу. Перевірте, чи немає тріщин і надколів, як акуратно пофарбована меблі, чи немає розводів. Наступний етап у виборі меблів - це перевірка механізмів. Перевірте фурнітуру та кріплення. Якщо ви побачите дефекти в роботі механізмів або ж буде видно недоліки обраних вами меблів, значить ці меблі не найкращої якості. Намагайтеся купувати меблі не з пластмасовими ручками, так як такі ручки швидко втрачають колір і бліднуть.

Після того як ви перевірите тумбочку, потрібно перевірити обов'язково раковину. Для цього добре огляньте раковину, чи немає на ній тріщин або сколів. Після огляду, якщо ви нічого не знайдете, то пропонуємо перевірити раковину на слух. Якісна раковина повинна видавати приємний для слуху дзвін - це означає, що раковина високої якості і її варто купувати, а якщо раковина видає глухий звук, то таку раковину купувати не варто. Такий звук створюють раковини всередині яких існують тріщини.

Потрібно ще визначити, які меблі вам потрібні по функціональності. Фахівці дають такі поради. Якщо у вас підлога з підігрівом у ванній кімнаті, то вам необхідно купувати меблі на ніжках, і встановлювати їх щільно до стінки. Таке розташування надає ванній кімнаті кращий вигляд, а ще вам буде набагато легше прибирати. Так само вам доведеться вибирати яка кількість різних скриньок і відділень буде у вас в меблях для ванної. Приблизно прикиньте, скільки речей буде знаходитися у вас у ванній кімнаті. Якщо у вас немає сім'ї, то вам вистачить двоє дверей в шафці, а з часом, коли з'явиться сім'я, то можна меблі і поміняти. Ну а якщо у вас у ванній кімнаті знаходиться пральна машинка, і немає місця для меблів, то вам знадобляться підвісні шафки, для яких місце завжди знайдеться. Якщо і такі шафки для вас займають багато місця, то можна купити і повісити полички. На сьогоднішній день виробляють як прості полички, так і такі, що кріпляться в кутку. Вони багато місця не займають, а зберігати можна багато речей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!