Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі втретє оберуть найкрасивішу блондинку
 
16-02-2012, 14:14  Суспільство

У Житомирі втретє оберуть найкрасивішу блондинку

 
У Житомирі, 12 березня 2012 року, ось уже втретє пройде регіональний етап всеукраїнського конкурсу «Miss Blond Ukraine 2012», на якому за звання кращої блондинки області боротимуться 10 учасниць.

У Житомирі втретє оберуть найкрасивішу блондинку



Як повідомили організатори, цього року конкурс представить собою не тільки змагання найкрасивіших блондинок, а й цікаве дійство, до якого приєднаються найкращі вокалісти, танцювальні та театральні колективи.

- Нестандартним буде і сам конкурс. Участь візьмуть 10 блондинок від 18 років. Однак це не буде просто дефіле, це буде дефіле із застосуванням акторської майстерності. Ми вибрали нестандартні підходи. Зазвичай модельні агентства собі такого не можуть дозволити, а ми дозволяємо. Тому побачене стане для глядача невеликим сюрпризом, - пообіцяла директор школи моделей агентства «Gloria» Віталіна Разбіцкая.

Конкурс в Житомирі відвідає і його ініціатор - відома українська співачка Оксана Вояж.

Будуть і інші сюрпризи, обіцяє Віталіна Разбіцкая. Зокрема, це стосується і подарунків для учасниць.

Крім того, найкрасивіша блондинка, яка перемогла в Житомирі, представлятиме місто на всеукраїнському конкурсі «Miss Blond Ukraine 2012».

Нагадаємо, в минулому році, переможницею конкурсу в Житомирі стала 18-ти річна Наталія Зінчук з Новоград-Волинського, яка завоювала зразу дві нагороди - приз глядацьких симпатій і головний титул.

Захід відбудеться 12 березня 2012 року, о 18 годині і проходитиме в облмуздрамтеатрі ім. Кочерги.

Квитки можна замовити по телефону 44-60-07 або за адресою: Площа Перемоги, 10, бізнес-центр "Імперіал", модельне агентство «Gloria».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!